Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları

2023-2024 Dönemi Mezuniyet Töreni Düzenlendi

22 Mayıs Çarşamba günü saat 14.00’te düzenlenen mezuniyet töreni açılış konuşmasını Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman EFENDİOĞLU ve Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin BAYDEMİR yaptı. Tören açılış konuşmasında ikinci öğretim eğitiminin son mezuniyet töreni olduğu da vurgulanmış oldu. Muammer BÜLBÜL, bölümümüz hocaları adına hazırlamış olduğu şiir dinletisiyle törende bulunan herkese eğlenceli dakikalar yaşattı. Bar ekibi kendine özgü müzik ve ritimler eşliğinde oynadı. Plaketler bölüm hocaları tarafından Bölümümüz öğrencilerine takdim edildi. Birinci öğretim bölüm birincilerine plaketlerini takdim etmek üzere Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman EFENDİOĞLU, akabinde ikinci öğretim bölüm birincilerine plaketlerini takdim etmek üzere Prof. Dr. Hüseyin BAYDEMİR sahneye davet edildi. Halime Ateş öğretmenlere ithafen işaret diliyle bir şiir gösterisi yaptı. Program bayrak gösterimi ve kep atma töreniyle sona erdi.